• Om oss

  • S & J Eiendomsforvaltning

Om oss

 

S & J Eiendomsforvaltning AS leverer løsninger for forretningsførsel og forvaltning av boligselskaper, herunder sameier, borettslag, aksjeboligselskaper og andre private gårdeiere. Selskapet drives av mennesker med forskjellig kompetanse, herunder autorisert regnskapsfører, revisor, økonom og advokat.

 

Vårt hovedprodukt er bistand med totalforvaltning av bolig- og næringseiendom, regnskaps- og økonomifunksjonen. Her inngår budsjettering, rådgivning og juridisk bistand på alle nivåer. Våre forvaltere har mer enn 20 års erfaring innen fast eiendom, regnskap og annen juridisk tjenesteyting.

 

Som totalleverandør av forvaltningstjenester kan vi tilby en komplett løsning, enkeltstående oppgaver og fleksible tilpassede løsninger. Forvaltningen vår er fremtidsrettet og har de nyeste funksjonene innen elektronisk regnskapsførsel, IN-system, banksystemer, innfordring mv. Vi legger vekt på å tilrettelegge kundevennlige løsninger som gir oppdragsgiver god oversikt over oppgavene som utføres.

Våre rådgivere kan svare på spørsmål om forvaltning og eiendom, og bidrar som rådgivere for eiere, styret og andre parter. Vi har også knyttet til oss underleverandører med relevante tjenester og produkter på mange områder slik at også mindre kunder kan få nyte godt av gode fordeler.

Se også være samarbeidspartnere som hjelper oss med å levere en bred kompetanse innen eiendom, noe som vi anser som en trygghet for deg som kunde

Finanstorget

FinansTorget har kommet langt i å tilby våre kunder mulighet til å bruke webbaserte regnskapssystemer. 

Les mer

Advokatfirmaet S&J

Advokatfirmaet Salomon Johansen AS har som hovedfokus å yte kvalitetsarbeid, med rask oppfølging og god personlig service. Vårt mål er best mulig resultater for våre klienter

S&J Eiendomsmegling

Vi bryr oss om faget vårt, og vi bryr oss om mennesker. Vi bryr oss mer om fornøyde kunder enn om å selge hundrevis av boliger i året. Vi mener at vi leverer noe mer enn den gjennomsnittlige eiendomsmegleren, noe litt utenom det vanlige.

Hvis du er interessert i å vite mer om hva vi kan tilby ditt boligselskap, så kan vi kontaktes på e-post eller telefon.

 

Send  oss en melding om hva saken gjelder på skjemaet nedenfor,  så tar vi kontakt så snart som mulig.