Om oss

S & J Eiendomsforvaltning AS leverer løsninger for forretningsførsel og forvaltning av boligselskaper, herunder sameier, borettslag, aksjeboligselskaper og andre private gårdeiere. Selskapet drives av mennesker med forskjellig kompetanse, herunder autorisert regnskapsfører, revisor, økonom og advokat.

Vårt hovedprodukt er bistand med totalforvaltning av bolig- og næringseiendom, regnskaps- og økonomifunksjonen. Her inngår budsjettering, rådgivning og juridisk bistand på alle nivåer. Våre forvaltere har mer enn 20 års erfaring innen fast eiendom, regnskap og annen juridisk tjenesteyting.

Som totalleverandør av forvaltningstjenester kan vi tilby en komplett løsning, enkeltstående oppgaver og fleksible tilpassede løsninger. Forvaltningen vår er fremtidsrettet og har de nyeste funksjonene innen elektronisk regnskapsførsel, IN-system, banksystemer, innfordring mv. Vi legger vekt på å tilrettelegge kundevennlige løsninger som gir oppdragsgiver god oversikt over oppgavene som utføres.

Våre rådgivere kan svare på spørsmål om forvaltning og eiendom, og bidrar som rådgivere for eiere, styret og andre parter. Vi har også knyttet til oss underleverandører med relevante tjenester og produkter på mange områder slik at også mindre kunder kan få nyte godt av gode fordeler.

Våre kunder har tilgang til informasjonstjenester gjennom egen webportal.

For økt kompetanse samarbeider vi tett med Finanstorget ASAdvokatfirmaet Salomon Johansen AS og Salomon Johansen Eiendomsmegling. Dette gjør at vi besitter en bred kompetanse innen eiendom, noe vi anser som en trygghet for deg som kunde.

Hvis du er interessert i å vite mer om hva vi kan tilby ditt boligselskap, ta gjerne kontakt med oss her: